Aricole Recomandate

Posted by : Unknown 12 Jul 2014



Tip: TV
Gen: - Mystery, Sci-Fi, Harem, Supernatural, Psychological
Stadiu: Complet
Audienţă: 17+
Vocea: Limba Japoneză
Număr episoade: 12
Durata: 27 minute pe episod
Anul apariţiei :2008
Nota mea: 7,30
Nota public: 6,85

Descriere:
Shibuya, Japonia, 2008.Takumi Nishijou, un elev de liceu , ce învată la Academia privată Suimei , într-o zi aude despre "New Gen" ,,noua generaţie,, crime care au loc în jurul oraşului in care locuieşte acesta.
Deşi a respins subiectul, deoarece nu vrea să se implice,Takumi începe să experimenteze tot felul de ghinioane ciudate în jurul său , totul a început de la o imagine oribilă (cu scena unei crime ) ce a primit-o pe PC-ul său , de la un destinatar misterios numit Shogun .
Ducându-se la locul crimei el gaseşte acolo o fată misterioasă cu părul roz (Rimi Sakihata) , desi Rimi pare să-l cunoască , Takumi nare idee cine este aceasta deoarece el na mai intalnit-o niciodată .De atunci Takumi se luptă pentru a face faţă la evenimentele care se desfăşoară în jurul lui, şi va incerca să işi dea seama de ceea ce este real sau o iluzie.
Cum soarta lui se deschide înainte ca el să îşi dea seama , făptuitorul din spatele "noi generati" încearcă să-l găsească, conducându-l într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare .



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Romania Anime Time - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -