Aricole Recomandate

Posted by : Unknown 12 Jul 2014



Nume anime: No Game No Life
Nota mea:  10
Nota generala: 8.83
Gen anime: Adventură,Comedie,Acţiune,Fantastic,Ecchi

Acesta este un mic review al anime-ului ,,No Game No Life''.Nu vă voi oferi foarte multe informaţii despre ce se intamplă în anime deoarece nu doresc să vă stric vizionarea insă acest anime doresţe să pună in evidentă faptul că orice problemă oricât ar fi aceasta de complicată poate fi rezolvată, totdeauna se gaseşte o soluţie.Cam acest lucru doreste sa ne dovedeasca cele doua personaje principale ale anime-ului Sora si Shiro .Comedia din acest anime este destul de buna insa in prin plan se afla Actiunea.Alaturi de prietenii lor Sora si Shiro reusesc sa ajunga cat mai departe pentru al putea provoca pe ce mai puternic zeu .
Povestea din No Game, No Life se concentrează asupra lui Sora și Shiro, frate și soră, a căror reputație de gameri introvertiți stă la baza unor legende urbane binecunoscute pe internet.
Într-o zi, cei doi frați sunt aduși de un băiat ce-și spune "zeu" într-o lume alternativă. Acolo războiul este interzis și lumea e una în care "totul este decis prin jocuri", până și granițele. 

Acest anime este un anime ce merită cu siguranţă urmarit având in vedere faptul ca cel care a scris Manga ne-a promis si un al doilea.Anime-ul contine in prezent 12 episoade , fiecare dintre ele avand o durata de 23 minute.In principal filmul este R+ (Mild Nudity) ,acesta avand foarte multe scene cu nuditate unde fireste nu lipseste comedia tipica anime-urilor.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Romania Anime Time - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -